Hopp til innhold

Hovedlandsrennet Hopp og kombinert

Sterk laginnsats og gode prestasjoner av vår Hopp- og kombinertutøvere på årets Hovedlandsrenn. Flere individuelle medaljer og seier i laghopp. Det er bare å gratulere!

Hovedlandsrenn for 14 og 15 åringer i Hopp, kombinert og langrenn i Meråker og Skogn.

Lørdag - Individuelt hopp, Kombicross og laghopp

Lørdag var det mange øvelser på programmet for hopp- og kombinert utøverne. Det startet med individuelt hopprenn. Amund Ulstad fra Mo Skilag fikk beste plassering av nordlands utøverne med 3. plass og bronsemedalje i klassen Gutter 15 år.

Resultater individuelt hopp

Hoppresualtatene fra første konkurranseomgang i det indicviduelle hopprennet var utgangspunktet i neste konkurranse for kombinertløperne - Kombicross. Her gikk Erik Leiråmo Bossmo & Yttern IL inn til nok en seier i Gutter 16 år. Ludvig Røberg fra Bossmo & Ytteren gjentok også fredagens prestasjon og gikk inn til 3. plass i samme klasse.

Resultater Kombicross

Dagen avsluttet med konkurranse i laghopp, som ble flyttet fra søndag. Her slo hopperne fra Nordland til og vant lagkonkurransen.
Med på laget var Erik Leiråmo, Amund Ulstad og Ludvig Røberg.

Gratulerer til medlaje vinnerne! Gratulerer også til alle utøverne med sterk innsats og flott prestasjoner!

Resultater laghopp

Fredag - Kombinert, hopp K60 og 5 km langrenn

På Hovedlandsrennets første dag gikk Erik Leiråmo fra Bossmo og Ytteren IL inn til seier i kombinert gutter 16 år. Lagkompis Ludvig Røberg gikk inn til 3. plass i samme klasse. Gratulerer til begge medaljevinnerne!

Gratulerer med god innsats til hele gjengen fra Bossmo & Ytteren IL, Mo Skilag og Polarsirkelen ski!