Hopp til innhold

Inspirasjonskvelder Helgeland

Skikretsen har vært på klubb besøk på Helgeland, og arrangert inspirasjonskvelder på Grane og i Mosjøen.

Det ble arrangert inspirasjonskveld av skikretsen på Grane. Her deltok skigruppene både Grane IL og Hattfjelldal IL. Skiklubbutvikler Stine Wike presenterte ulike skiaktiviteter med høy «gøy-faktor» og både barn og voksne fikk prøve seg på artige samarbeidsøvelser og leker man kan bruke på skitreninger.

Dette ble etterfulgt av møte hvor rekruttering, aktivitet og veien videre var på agendaen.

Kvelden etter ble inspirasjonskvelden arrangert hos Mosjøen IL ski. Over 20 barn deltok på en artig aktivitetsøkt med mye latter og mestring. Skiklubbutvikler presenterte også flere tiltak som Nordland skikrets kan bidra med i arbeidet med å rekruttere til mange, glade og gode skiløpere.

nif-epi04, 04