Hopp til innhold

Norges Cup Langrenn Lillehammer

Etter to femte plasser på Matilde Strøm fra Tverlandet IL, toppet hun det hele med sølvplass på dagens øvelse under Norges Cup for junior på Lillehammer.

Denne helga er juniorene samlet til Norges Cup renn i langrenn på Lillehammer. Vi gratulerer Nordlandsløperne med mange gode prestasjoner på helgas konkurranse!

Søndag - Klassisk fellesstart:
På arrangementes siste dag var det klassisk fellesstart på programmet.

Etter to femte plasser på Matilde Strøm fra Tverlandet IL toppet hun det hele med sølvplass i klassen J18på søndagens konkurranse, 8,3 sekunder bak vinneren.

Marie Risvoll Amundsen gorde nok en sterk prestasjon med en 11. plass i K19/20. Johan Lien Nordeng Alsvåg IL gikk inn til 19. plass i klassen M19/20.

ØVRIGE RESULTATER

Johan Lien Nordeng, Alsvåg IL.

Lørdag - Fristil:
Lørdag var det fristil med individuell start på programmet. Den gode stimen fortsetter.

Matilde Strøm Tverlandet IL gikk inn til nok en 5. plass i klassen J18. Marie Risvoll Amundsen fra Fauske IL gikk inn til en sterk 8. plass i K18/19.

Blant guttene gikk Johan Lien Nordeng fra Alsvåg IL inn til 11. plass i klassen M 19/20.

Marie Risvoll Amundsen, Fauske IL Langrenn

Fredag - Sprint:
I dag fredag har de konkurrert i klassisk sprint. Mange gode prestasjoner av nordlandsløperne første dag i norges cupen.

To femteplasser til Nordland i sprintfinalen i dag. De prestasjonene sto Matilde Strøm Tverlandet IL og Hanna Bjørnli fra Mosjøen IL for, i klassene K18 og K19/20. Vi gratulerer!

Ingrid Bentsen fra Vinger IL tok seg til semifinalen i K18. Det samme gjorde David Bertnes Leite fra Innstranda IL i M18, og Johan Lien Nordeng fra Alsvåg IL i M 19/20.

Hanna Bjørnli, Mosjøen IL. Foto: Mosjøen IL

Hanna Bjørnli, Mosjøen IL. Fra premieutdelingen.