Hopp til innhold

Jentesamling Langrenn

1.-4. september ble det arrangert Jentesamling i langrenn på Tverlandet. Samme helg hadde Team SNN samling på Bestemorenga, og Innstranda IL og Kobberløpet arrangerte rulleskirenn!

Jentesamlingen ble arrangert etter initiativ fra Mosjøen IL. Langrennskomiteen i Nordland Skikrets v/ungdomsrepresentanten sto som arrangør i samarbeid med Mosjøen IL, og Tverlandet IL langrenn som teknisk arrangør.

Det var ni jenter som deltok på samlingen. Både deltagerne og trenerne, Mariell Stavnes Hansen og Anniken Jørgensen, var godt fornøyde med samlingen.

De bodde på klubbhytta til Tverlandet IL. Her gjennomførte de også noe av treningen. Fredag deltok de på rulleskitrening på Bestemorenga, som Team SNN arrangerte og inviterte til. Lørdag deltok de på Kobberløpets rulleskirenn, og søndag deltok de på rulleskirenn på Bestemorenga.

 

Trenerne deltok også på rulleskirenn, her med Mariell Stavnes Hansen på andreplass og Anniken Jørgensen på tredje plass. Ida Storjord Tovås fra Fjell Skilag/Team SNN som vinner.

Vi ønsker å takke trenerne Mariell Stavnes Hansen og Anniken Jørgensen for formidabel innsats med planlegging og gjennomføring av samlingen, Tverlandet IL som teknisk arrangør, og ikke minst alle utøverne som deltok!
Vi vil også takke Team SNN for samarbeidet og et flott opplegg, og Innstranda IL og Kobberløpet for flotte rulleskiarrangement!
Vi håper dette kan gjentas!

Fra premieutdeling på Bestemorenga.

NIF-EPI02, 02
Foto: Sverre Hjørnevik