Hopp til innhold

Junior NM i langrenn

Preben Horven fra Bossmo og Ytteren IL blir norgesmester på mesterskapets første dag. Junior NM i langrenn på Nes 11.-13. februar.

Søndag 13. februar

Norgesmesterskapets avsluttende dag med stafett på programmet. Etter litt sykdomsfrafall stilte Nordland med tre jentelag og to guttelag.

I jentenes stafett gikk Nordlands lag 1 seg inn til en flott 16. plass. Laget bestod av Martine Evensen, Marte Alstad-Larsen, Marie Risvoll Amundsen og Hanna Bjørnli. Nordlands lag 2 endte på en fin 32. plass. Her bestod laget av Lena Martine Elveos Kjelstrup, Frida Elisabeth Haugland, Emilie Strøm og Mathilde Strøm. På Nordland Skikrets lag 3 hadde vi Ingrid Bentsen, Lisa Otterlei Sande og Benedikte Sjonbotn. Her  stilte vi med ufullstendig lag da vi manglet en utøver, så de gikk kun tre etapper.

I guttenes stafett fikk Nordland Skikrets lag 1 fin 33. plass. Med på laget var Arman Aune, David Bertnes Leite, Kristoffer Åkvik og Birk Fjellheim. Nordlands lag 2 endte som nr. 70. Laget bestod av Emil Gjertsen, Bastian Brumoen, Magne Pinnerød og Vegard Veisetaune.

Gratulerer til løperne med solid laginnsats og kjempeprestasjoner!

ØVRIGE RESULTATER

Lørdag 12. februar

I dag var det klassisk stil som stod på programmet. Løperne fra Nordland gikk løs på en ny dag med med stor innsats og resultatene kom deretter.

I dag var det Birk Fjellheim Bossmo og Ytteren som presterte best av våre løpere i klassen M 19/20 med en 12. plass. Gårsdagens NM vinner Preben Horven Bossmo og Ytteren kom like bak på en 14. plass.

Marie Risvoll Amundsen fra Fauske IL blir i dag nr. 12 i klassen K 19/20. Lagvenninne Marte Alstad-Larsen tar en flott 14. plass i klassen K 18. Her følger Hanna Bjørnli fra Mosjøen IL på 18. plass og Martine Evensen fra Sømna IL på 19. plass.

David Bertnes Leite fra Innstranda IL går inn til en fin 25. plass i klassen G 17. Vegard Veisetaune fra Tverlandet IL følger på plass nr. 33.

I K 17 går Frida Elisabeth Haugland Innstranda IL inn til en flott 21. plass.

Vi ser fram til en spennede stafett i morgen!

Fredag 11. februar

Preben Horven vinner 20 km fristil i klassen M 19/20 på norgesmesterskapets første dag. Vi gratulerer med fantastisk prestasjon!

Birk Fjellheim, Bossmo og Ytteren IL, går seg inn til en fin 14. plass på samme distanse.

I jentenes 15 km fristil går Marie Risvoll Amundsen fra Fauske IL inn til en sterk 5. plass i klassen K 19/20.

I klasse M 18 går Kristoffer Aakvik fra Mosjøen Il inn til en 34. plass.

Hanna Bjørnli Mosjøen IL gikk inn til en flott 21. plass i klassen K 18 på 10 km fristil. Marte Alstad-Larsen fra Fauske IL fikk 29. plass i samme klasse, og Martine Evenesen fra Sømna IL ble nr. 32.

I klassen M 17 går David Bertnes Leite fra Innstranda IL inn til en fin 29. plass, og Vegard Veisetaune fra Tverlandet går seg inn til en 35. plass i 10 km fristil.

I klassen K 17 går Mathilde Strøm fra Tverlandet IL inn til en til en flott 17. plass på 7,5 km fristil. Frida Elisabeth Haugland fra Innstranda IL blir nr. 29 i samme klasse.

Gratulerer til alle utøverne med stor innsats og gode prestasjoner!