Hopp til innhold

Klubbesøk Mo i Rana

Skiklubbutvikler i Nordland, Stine Wike, har vært på klubbesøk i Mo i Rana. Der fikk hun møtt mange klubber i forbindelse med treningssamling i langrenn. Dette ble fulgt opp av nytt møte med klubbene uka etter.

28. – 30. oktober arrangerte Bossmo og Ytteren IL en spennende treningssamling for ca. 40 langrenns- og kombinert utøvere mellom 13 – 16 år! Deltagerne, som kom fra hele 9 ulike skiklubber fra Helgeland og Salten, fikk utfolde seg både på rulleski, barmark og i idrettshall med styrketrening og ballspill.

Skiklubbutvikleren var også tilstede ved treningssamlingen,og hun syntes det var flott å se engasjementet og treningsgleden til ungdommene. «Vi er veldig fornøyd med arrangementet og setter stor pris på at de eldre langrennsutøverne Birk Fjellheim, Preben Horven, Hanne Kråkstad, Eirik Irgum og Eirik Hagen stilte som trenere på samlingen» forteller Martin Steinmo fra arrangørklubben. Det jobbes med å lage en plan for neste år slik at informasjon om neste samling kommer ut i god tid.


Skiklubbutvikleren var også et klubbmøte for alle skiklubbene i Rana en uke senere. Sammen med barnetrenerne i Mo skilag, Bossmo og Ytteren IL og Rana Slalåmklubb. Sammen gjorde vi oss noen gode erfaringsutvekslinger og spennende tanker rundt hvordan skiklubbene i Mo i Rana kan samarbeide for at flest mulig barn får gode opplevelser med skiaktivitet.

Det ble også enighet om å arrangere et lavterskel Skisprell-arrangement, på tvers av grener og klubber, 2. uka i januar.

Vi gleder oss til å se mye skiglede blant barn og voksne på Mo framover.

 

Ønsker din klubb besøk av vår skiklubbutvikler, ta kontakt med skikretsen.

nif-epi04, 04