Hopp til innhold

Klubbesøk i Mosjøen

Klubbesøk og samarbeidsmøte mellom klubbene ble avholdt i Mosjøen 25. oktober. I tillegg fikk vi være med på ei flott aktivitetsøkt for barn som ble holdt i samarbeid mellom Mosjøen IL hopp og kombinert og Mosjøen Slalåmklubb.

Skiklubbutvikler har vært på klubbesøk i Mosjøen! Her fikk hun observere en flott aktivitetsøkt med 21 barn fra 5 til 13 år i regi av Mosjøen hopp/kombinert klubb og Mosjøen slalåmklubb.

Etter aktivitetsøkta møttes flere klubber i Mosjøen IL sitt lokale til et spennende samarbeidsmøte: Mosjøen IL hopp/kombinert, Mosjøen slalåmklubb, Halsøy IL og Kjærstad IL. Her ble klubbene bedre kjent med hvordan klubbutvikleren kan hjelpe til i rekrutteringsarbeidet i Mosjøen. Det ble en spennende og engasjerende samtale hvor det ble snakket om hvordan man på best mulig måte kan legge til rette for at flere barn og får oppleve gleden ved skiaktivitet.

Ønsker din klubb besøk av vår skiklubbutvikler, ta kontakt med skikretsen.

NIF-EPI03, 03
Foto: Heiko Junge / NTB