Hopp til innhold

Inspirasjonskveld hos IL Vinger

Tirsdag 18. oktober var opp mot 40 barn og voksne samlet til inspirasjonskveld hos IL Vinger.

Tirsdag 18. oktober fikk IL Vinger besøk av skiklubbutvikler Stine Wike (Nordland skikrets) og Marianne Myklebust (Hedmark og Oppland skikrets). Opp mot 40 barn og voksne var i full aktivitet med morsomme og inspirerende leker og øvelser i gymsalen til Saltdal barneskole. Skiklubbutviklerne viste fram nye aktiviteter med høy «gøy-faktor» til inspirasjon for barnetrenere, lærere, barnehageansatte og foreldre som vil være med og bidra i barnas skitreninger på tirsdager.

Etter aktivitetsøkta hadde vi en spennende og engasjerende samtale blant trenere og frivillige om hvordan vi på best mulig måte kan legge til rette for at flere barn og voksne kan oppleve mestring og glede ved å gå på ski og delta i IL Vinger sine arrangement! Vi koste oss med kaffe og noe å bite i, og deltagerne fikk utlevert et hefte på mail fullstappet med gode ideer og tips til nye morsomme aktiviteter.

Ønsker din klubb besøk av vår skiklubbutvikler, ta kontakt med skikretsen.

NIF-EPI02, 02