Hopp til innhold

FIS reigistrering sesongen 20/21

Det er tid for innmelding av løpere til FIS-lista i alle grenene for kommende sesong. Sjekk lista for din klubb, og meld inn endringer innen 15. september.

Hvem skal meldes inn:

SENIORLØPERE og JUNIORLØPERE  (fra klasse 17 år) som deltar i FIS-renn, Norges Cup og NM kommende skisesong,  skal stå på lista.

Ta utgangpunkt i dagens FIS-liste (se under) og gi klubbvis tilbakemelding på mail til nordland@skiforbundet.no, siste frist 15. september 2020:

  • Hvilke løpere som fortsatt skal stå på lista
  • Løpere som eventuelt skal strykes fra lista.
  • Nye løpere (PS! Husk å sende inn AD-skjema)
  • Endringer på utøvere, navn, klubb etc

Løpere som skal delta i ovennevte renn, må ha undertegnet egenerklæring/Athletes Declaration. De som tidligere er meldt inn i FIS-systemet, og dermed har undertegnet Athletes Declaration, trenger ikke gjøre dette på nytt.

NB: Nye løpere som ikke har undertegnet Athletes` Declaration, må gjøre dette, og sende skjemaet til skikretsen før innmelding. Ingen løpere blir påmeldt FIS-listen uten å ha undertegnet erklæringen. Løpere under 18 år, må ha foreldres/foresattes underskrift. Skriv navn på "engelsk måte" (ikke bruk æ, ø, å).

Alle AD-skjema sendes klubbvis til nordland@skiforbundet.no. 

FIS-lister Nordland per 1. august 2020

Langrenn    Alpint      

Ta utgangspunkt i listene og gi klubbvis tilbakemelding pr. e-post til nordland@skiforbundet.no innen 15. september! Dersom vi ikke hører noe, går vi ut i fra at det ikke skal gjøres noen endringer for klubben.

Klubben har ansvar for å melde inn til skikretsen hvilke løpere som skal innmeldes, hvilke som skal strykes, og hvilke som skal bli stående på lista. Løperne må derfor sørge for innmelding og utmelding via klubben sin.

Prisen for innmelding på FIS-lista vil for kommende sesong kr. 350 pr. løper. Ved innmelding etter 1. januar dobles avgiften. 

NIF-EPI03, 03
NTB