Hopp til innhold

Valnesfjord Rundt 2020

Valnesfjord IL har gleden av å invitere til den 46. utgaven av turrennet Valnesfjord rundt i klassisk stil søndag 15. mars 2020.

Rennet har varierte løyper med start og målgang i skianlegget “Aktivitetsarena Valnesfjord” ved Valnesfjord helsesportssenter.

Rennet samler mosjonister, familier og aktive løpere i alle aldre til et tradisjonelt arrangement i nydelige omgivelser. De to lengste distansene går i en rundløype gjennom deler av Sjunkhatten nasjonalpark.

Hele øvre Valnesfjord er et populært utfartsområde med mange skiløpere i helgene og Valnesfjord IL håper mange tar del i arrangementet som deltagere eller heiagjeng i løypa. Samarbeid med Valnesfjord helsesportsenteret gjør at vi har gode garderobefasiliteter og en stor gymsal med kafé som er åpen for alle denne dagen. Her serveres det mat, kaker, kaffe, forfriskninger og frukt.

Spørsmål i forkant av rennet rettes til rennkoordinator / leder skigruppa i Valnesfjord IL. Jørgen Kosmo, 45 85 16 96, jorgen.kosmo@valnesfjordil.no eller rennleder Asbjørn Hagen.

Mer informasjon:
https://valnesfjordil.no/siste-nytt/VFR2020

NIF-EPI02, 02