Hopp til innhold

Tommy Nordeng til minne

Det er med stor sorg vi mottok meldingen om Tommy Nordengs bortgang julaften.

Redningspersonell kom til stedet og han ble fløyet til UNN i Tromsø, men livet stod ikke til å redde.

Det føles uvirkelig at den energiske og entusiastiske Tommy ikke lenger er blant oss. Våre tanker går til familien og alle hans venner.

Tommy var en viktig pådriver i langrennsmiljøet i Alsvåg og i Alsvåg IL. Han var en av pådriverne for klubbsamarbeidet i Vesterålen, først mellom Alsvåg og Sortland & Omegn Skiklubb, seinere også med de andre klubbene. Han var en viktig aktør for å etablere seniorteam Lofoten og Vesterålen, et samarbeid som har vært viktig for å utvikle seniorløpere i distriktet og til å rekruttere løpere til de nordnorske seniorteamene.

Tommy har i mange år vært en viktig ressursperson for Nordland Skikrets på nasjonale renn, først og fremst junior-Norgescup- og etter hvert senior-Norgescuprenn, og under junior-NM og senior-NM. Han ble vår fremste smøre-ekspert ved disse anledningene, og han opparbeidet raskt store kunnskaper, - nærmest med vitenskapelig nøyaktighet. Med engasjement og entusiasme, og ikke minst med et ustoppelig humør spredte han glede og optimisme og ikke minst trygghet blant løperne han hadde med å gjøre.
Tomrommet etter Tommy blir ikke lett å fylle, men vi må alle gjøre vårt for å bringe videre det gode han stod for, til beste for den idretten han var så glad i.

Hvil i fred, Tommy! Minnet om deg vil leve videre i de mange som kjente deg.

Nordland Skikrets
v/ Arnfinn Paus.

nif-epi04, 04