Hopp til innhold

Røklandssamling 22-24 september

Invitasjon til treningssamling i Saltdal for langrennsløpere fra 11 år og opp til junior/senior.

I samarbeid med Nordland Skikrets ønsker Heimhug UL og Vinger IL å invitere langrennsløpere fra 11 år og opp til junior/senior velkommen til treningssamling i Saltdal fredag 22. september til søndag 24. september.

Samlingen er en sonesamling(Salten) for aldersgruppen 11-12 år og kretssamling fra 13 år og eldre. NB! For junior/senior starter kretssamlingen torsdag 21. september kl. 17:00. Innkvartering og bespisning vil være på Røkland skole for alle.

Vi kan tilby over 30 km med lite trafikkert asfaltert vei på gamle E6, det er også nært til fjellveier og lignende som vil bli brukt i treningsøyemed. Opp til Evenesdal og Vassbotn er det nyasfaltert vei.

Invitasjon

Påmelding gjøres til IL Vinger innen 11.09.17 på epost til leder@ilvinger.no.
Pris for treningsleiren er kr 750,-, for de som bor på skolen og 850,- for junior/senior, vi fakturerer klubbene for deltakeravgifta.

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix