Hopp til innhold

Gledelig rapport fra Hovedlandsrennet

Gode forberedelser, godt samarbeid, og godt engasjement trekkes frem som viktige årsaker til at Hovedlandsrennet i nordiske grener 2016 ble en stor suksess!

Fauske IL og Rognan IL leverte et fantastisk arrangemet i slutten av Februar, og deres egen rapport fra Hovedlandsrennet i nordiske grener understreker dette. Rapporten trekker frem blant annet gode forberedelser, godt samarbeid, og entusiasme blant alle involverte som suksessfaktorer. 

"Hovedkomiteen retter en stor takk til alle som har bidratt - både sponsorer, samarbeidspartnere og frivillige! Sammen fikk vi dette til!! Takk til alle våre gjester som tok turen til Fløybakken og Klungsetmarka."

Nordland skikrets gratulerer Fauske IL og Rognan IL for et vel gjennomført arrangement! 

Hele rapporten kan leses her.

NIF-EPI01, 01