Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Skikretsting 2017

Bli med å bestemme skiidrettens framtid i Nordland. Dato: 6-7.5 2017. Fagmøter 6.5. NB! Langrenn kjører sitt fagmøte KUN på lørdag. ENDRING: Vi avslutter tingforhandlingene lørdag og kjører styreseminar på søndag.

Young Attacing Vikings i Narvik

Under NM i Narvik var det 'Young Attacking Vikings' arrangement for klubbene i Nordland i Ankenes alpinanlegg. Ankenes alpinklubb driver alt på dugnad og har lagt til rette for en fantastisk ski/sosial arena i nærmiljøet. Her er noen bilder fra det flotte anlegget.

Bysprinten i Mosjøen

Bysprint-uka i Mosjøen arrangeres for 11.gang i uke 17 (onsdag-søndag). Arrangementet har etter hvert utviklet seg til å bli en sportslig og kulturell folkefest i Mosjøen for hele Helgeland.

Kulturpris til Jo Inge!

Jo Inge Øverland og dugnadsgjengen i Ankenes alpinklubb har fått Coop Nords Frivillighetspris for 2017.

Barnas World Cup 25 år

Da er det snart klart for årets utgave av Barnas World Cup. Narvik Slalåmklubb har nettopp arrangert NM for seniorer, og årets løyper vil bli satt i samme traseer! Merk at påmeldingsfristen er onsdag 19. april!

opp Junkerfjellet

Tour de Nordland

Tour de Nordland ble avsluttet i dag med målgang på toppen av Junkerfjellet, hvor utøvere og støtteapparat fikk en fantastisk utsikt.

se flere nyheter