Hopp til innhold

Sesongen 17/18

Velkommen til Nordlandscup 2017/2018

Navn og markedsføring

Coop Nordlandscup er 8 renn i løpet v sesongen for aldersbestemte klasser 13-16 år og junior, der de 6 beste rennene teller til sammenlagt plassering for 13-16-åringene, de 5 beste for junior. Fra og med denne sesongen er Coop Nordland hovedsponsor og har retten på navnet. Dessuten inngår en del profilering av varemerket i arrangementet, bl. an. Beachflagg og bannere. LK sørger for at arrangøren får boksen med profileringsartiklene leveres hos arrangøren i tide. Arrangøren er ansvarlig for oppsett og nedrigging/ pakking etter endt arrangement og levere boksen til LK etter avtale.

Gjennomføring

Tabell med datoer, stilarter, distanser mm ligger på hjemmesiden oppdatert for 2017/18 og sendes arrangøren.

Klasser

G/J13, G/J14, G/J15, G/J16, M/K17, M/K18, M/K18/19

Arrangører

Arrangøren av Coop Nordlandscup er pliktig til å forholde seg til sponsoravtalen kretsen har med hovedsponsoren, det betyr også at det ikke er mulighet å hente inn sponsor som konkurrer med hovedsponsoren. Fast stadionreklame eller klubbsponsor er selvsagt unntatt. Ta kontakt med LK om dere er i tvil i f m en sponsorer. Mal for innbydelsen ligger på hjemmesiden med logoen til hovedsponsor og Skikretsen i toppteksten. Evt andre sponsorer kan legges inn der.

Premiering

LK Nordland står for premiering av sammenlagt premiene i CNC. Det er deltakerpremie for alle i hver klasse, og større premier til pallen.

Arrangøren står for premiering av enkeltrennene, og kan kontakte LK for å kjøpe premier fra sponsorer (Madshus, Dæhli) til en veldig fordelaktig pris.

LK Nordland står for KM-medaljene, der 1., 2. og 3. plass får hhv gull, sølv og bronse i de rennene som er regnet som KM del 1 og 2. LK- leder eller annen representant fra LK foretar premieringen for CMC sammenlagt og KM.

Presisering/ rettelsen i juniorklassene i Coop Nordlandscup:

LK har i starten av sesongen vedtatt at juniorene skulle gå færre forpliktende renn enn de aldersbestemte klassene. Det var satt 4 renn som kvalifiserende, men det kan åpenbart skape flere potensielle vinnere (eller plasseringer) som ikke møter hverandre i renn, da det er 8 renn som arrangeres. LK har derfor vedtatt å endre juniorklassene til 5 tellende renn.

 Resultater

Nordlandscup 2 av 8 renn

Nordlandscup 4 av 8 renn

Nordlandscup 5 av 8 renn

Nordlandscup 6 av 8 renn

Nordlandscup 7 av 8 renn

Nordlandscup sammenlagt 2018

Øvrige resultater

Distanser NC og KM 2017/2018

nif-epi04, 04
Lars O. Berge