Hopp til innhold

Coop Nordlandscup

Velkommen til Coop Nordlandscup 2018/2019

NAVN OG MARKEDSFØRING

Coop Nordlandscup består i år  (2018/2019) av 6 renn ettersom de første 2 rennene i Mosjøen ble avlyst. Coop Nordlandscup er for aldersbestemte klasser 13-16 år og junior, der de 4 beste rennene teller til sammenlagt plassering for alle aldersklasser. Coop Nordland er hovedsponsor og har retten på navnet. Det inngår en del profilering av varemerket i arrangementet, bl. an. Beachflagg og bannere. LK sørger for at arrangøren får boksen med profileringsartiklene leveres hos arrangøren i tide. Arrangøren er ansvarlig for oppsett og nedrigging/ pakking etter endt arrangement og levere boksen til LK etter avtale.

GJENNOMFØRING

Tabell med datoer, stilarter, distanser mm ligger i terminlisten.

KLASSER

G/J13, G/J14, G/J15, G/J16, M/K17, M/K18, M/K18/19

ARRANGØRER

Arrangøren av Coop Nordlandscup er pliktig til å forholde seg til sponsoravtalen kretsen har med hovedsponsoren, det betyr også at det ikke er mulighet å hente inn sponsor som konkurrer med hovedsponsoren. Fast stadionreklame eller klubbsponsor er selvsagt unntatt. Ta kontakt med LK om dere er i tvil i f m en sponsorer. Mal for innbydelsen ligger på hjemmesiden med logoen til hovedsponsor og Skikretsen i toppteksten. Evt andre sponsorer kan legges inn der.

PREMIERING

LK Nordland står for premiering av sammenlagt premiene i CNC. Det er deltakerpremie for alle i hver klasse, og større premier til pallen.

Arrangøren står for premiering av enkeltrennene.

LK Nordland står for KM-medaljene, der 1., 2. og 3. plass får hhv gull, sølv og bronse i de rennene som er regnet som KM del 1 og 2. LK- leder eller annen representant fra LK foretar premieringen for CMC sammenlagt og KM.

Resultater

Her finner du resultater for 2019

Invitasjon

Under finner du invitasjonsskjema som arrangørklubben kan bruke

Invitasjon Coop Nordlandscup

NIF-EPI02, 02