Hopp til innhold

Hopp Nordland Skikrets

Aktuelt

Søk om aktivitetsutstyr til din klubb

Alle landets skiklubber kan søke på tildeling av utstyrspakker med orgeltramp og hopp i to ulike størrelser. Dette utstyret kan brukes med rulleski og på ski vinterstid for tilrettelegging i eksisterende skianlegg. Det er en løpende søknadsfrist frem til 1. oktober for ski-Norge.

Norgesmestere fra stor bakke på Lillehammer

Tirsdag 19. mars ble NM i stor bakke arrangert på Lillehammer, Eirin Maria Kvandal avslutter med det sesongen sin med NM-gull og Johann Forfang får en siste boost før sesongavslutningen i Planica kommende helg.

Verdenscup RAW AIR Vikersund

Eirin Maria Kvandal fra Mosjøen IL tar en fantastisk seier i RAW AIR Tournament sammenlagt, men også i det første World Cup-skiflyvningsrennet for kvinner.

Seier i lagkonkurranse, Lahti 2024

Laguttak til RawAir 2024

Det er klart for sesongens høydepunkt, RawAir 2024. Norge stiller med 16 utøvere på dame- og herresiden til åpningen fredag 8. mars.

Hovedlandsrennet nordiske grener

Hovedlandsrennet for 15-16 åringer i nordiske grener ble arrangert på Gålå 1.-3. mars. Mange flotte prestasjoner og god innsats av utøvere og støtteapparat.

Junior NM og NC i kombinert

Bossmo & Ytteren IL og Mo Skilag i samarbeid med Fageråsbakkene ønsker velkommen til NM og NC kombinert for junior i Mo i Rana 2.-3. mars.

Vis alle nyheter
nif-epi04, 04