Hopp til innhold

Markus Nordgård Fossland uttatt til junior-VM i alpint

Alpinisten Markus Nordgård Fossland fra IL Stjørdals-Blink er av Norges Skiforbund uttatt til junior-VM i alpint i Italia. Skikretsen gratulerer Markus med uttaket og ønsker lykke til!

Norges Skiforbund har tatt ut 16 utøvere, åtte menn og åtte kvinner til årets VM som foregår i Val di Fasse i Italia 18. til 27. februar.

Norges tropp;
Menn:
Atle McGrath (Bærum), Lucas Bråthen (Bærum), Andreas Strand (Jølster), Vilhelm Normannseth (Heming), Markus Nordgård Fossland (Stjørdals-Blink), Mikkel Solbakken (Bærum), Kaspar Kindem (Ready), Gustav Vøllo (Hemsedal).

Kvinner:Marte Monsen (Aron), Kaja Norbye (Heming), Hannah Sæthereng (Harestua), Kristiane Bekkestad (Ål), Helena Hørte Søfteland (Skade), Bianca Bakke Westhoff (Heming), Andrine Mårstøl (Haugen), Mariel Kufaas (Tromsø).

NIF-EPI02, 02