Hopp til innhold

Invitasjon til tverridrettslig ungdomssamling

Særidrettene ski, friidrett, orientering, skiskyting, volleyball, fotball, klatring, gym og turn og kampsport inviterer til tverridrettslig ungdomssamling for aldersgruppa 13-16 år (født 2004-2007) helga 25.–27.oktober i Steinkjer

Arrangør av samlingen er Nord-Trøndelag Skikrets, Nord-Trøndelag Friidrettskrets, Nord-Trøndelag Orienteringskrets, Nord-Trøndelag Skiskytterkrets, NVBF Trøndelag, Byafossen karate, Steinkjer klatreklubb, Trøndelag fotballkrets og Nord-Trøndelag Gym- og Turnkrets i samarbeid med
Trøndelag Idrettskrets, Olympiatoppen Midt-Norge og Steinkjer videregående skole.

Overnatting på flatseng i klasserom i Steinkjerhallen. Alle måltider serveres i kantina i Steinkjerhallen foruten lunsj lørdag som serveres i Origo, kantina på Steinkjer vgs.

INVITASJON     PÅMELDINGSLINK     - Påmeldingsfrist 15.oktober

I forbindelse med Tverridrettslig ungdomssamling 2019 inviterer vi trenere, ledere og foresatte til kurset Spis smart foredrag - «foreldrenes halvtime» v/Andrea Næss, Olympiatoppen Midt-Norge og Sunn idrett.

Fredag 25. oktober 2019 kl.1915-2000
Oppmøtested: Auditorium, SVGS
Pris: GRATIS!

Flyer til dette foredraget her!

Påmelding gjøres HER!     Påmeldingsfrist 15.oktober 2019.

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix