Hopp til innhold

Handlekveld på NAVA Sport i Namsos, Verdal og Stjørdal

Skikretsen i samarbeid med NAVA Sport inviterer til handlekveld mandag 4. desember på NAVA Sport i Namsos og Stjørdal, samt torsdag 7. desember på Verdal

NT-Skikrets har videreført samarbeidsavtalen fra forrige sesong med NAVA Sport og leverandøren SWIX. 

Noe av avtalens innhold, er at det skal legges opp til en handlekveld på NAVA Sport, med muligheter for kjøp av SWIX utstyr til rabatterte priser (40%) av ordinær pris. Triac staver 30%. I tillegg gir NAVA Sport gode priser på øvrig utstyr som finnes i butikken.

I denne forbindelse inviteres det til handlekveld på NAVA Sport i Namsos og Stjørdal, mandag 4. desember, og på Verdal torsdag 7. desember. Tidspunkt i Namsos kl. 1600-1700, men Stjørdal og Verdal er fra kl. 1700-1900. 

Tilbudet gjelder for tillitsvalgte i NTS perioden 2017-2019 (alle grener), kretstrenere i NTS, utøvere som har deltatt på ungdomssamlinger i langrenn, juniorløpere i langrenn som har deltatt på skikretsens samlingsopplegg i høst, seniorkretslaget i langrenn, alpinister og hopp/kombinertrekrutter som har deltatt på impulssamlinger i regi av NTS innværende sesong.

Navnelister på tillitsvalgte og fra åpne kretssamlinger er oversendt NAVA Sport.

NIF-EPI03, 03