Hopp til innhold

Invitasjon til trener 1 kurs

Nord-Trøndelag Skikrets inviterer til trener 1 kurs i alpint, hopp og langrenn med oppstart i Steinkjer helgen 18.-19. november

Trener 1 kurset er på 45 timer á 45 min, inkludert e-læring, og vil gå over to helger. En del av trenerkurset er likt for alle grener og vi vil derfor samle både deltakere i alpint, hopp og langrenn helgen 18.-19.november.

Sted: Campus Steinkjer, Steinkjerhallen
Når:  Lørdag 18.november kl.10.00-16.00
           Søndag 19.november kl.10.00-15.00

Kurshelg to vil være grenspesifikk. Dato for disse er ikke fastlagt, men det tas en beslutning med påmeldte deltakere innenfor hver gren første kurshelg.  

Ulla Melhus og Vegard Saursaunet vil holde fellesmodulene og den spesifikke langrennsdelen. Atle Rolstadaas vil holde den spesifikke alpindelen, mens Olav Rosset kjører den grenspesifikke hoppdelen. Mer informasjon vil bli sendt ut fra den respektive kurslærer til alle påmeldte etter at fristen er ute.

ØNSKER DU Å VITE MER OM INNHOLDET I TRENER 1 KURSET? 

TRENER 1 ALPINT       TRENER 1 HOPP       TRENER 1 LANGRENN 

13 timer er forbehold e-læring som bør gjennomføres før kursstart. Her logger du deg inn med samme brukernavn og passord som du har i MinIdrett. Etter fullført e-læring får du lastet ned et diplom som du skal vise frem til kurslærer. Alle de 5 e-læringsmodulene må bestås for å få godkjent kurs, og disse kan du gjennomføre allerede nå.

TIL E-LÆRINGSMODULENE

PRIS OG PÅMELDING

Pris pr kursdeltaker er kr 1500,- og påmeldingen er økonomisk bindende.

Påmeldingsfrist: 12. november

PÅMELDING

NIF-EPI01, 01
Foto: Geir Olsen / NTB