Hopp til innhold

Resultater fra NC-hpp i Sprova

Sprova IL gjennomførte i helga Konica Minolta Norges-Cup i Steinfjellet på en utmerket måte. Flere gode resultat fra nordtrønderske hopperne

NC på hjemmebane er ett av høydepunktene for nord-trønderne i løpet av sesongen. Det så ut som de trivdes på hjemmebane for det var mye god hopping og gode resultater, sier kretstrener i hopp Johan Martin Brandt.

Jonas Viken (Steinkjer Skiklubb/Trønderhopp)viser gode enkelthopp i NC A, og viser fin utvikling, med 8 og 11 plass. I klasse B viser Håvard Svingen Lunnan,(Skatval Skilag/Trønderhopp) at han begynner å finne form med to pallplasser (2.og 3. plass). Veldig gledelig å se Håvard få ut litt av det vi vet han kan. Edwin Kirknes, Steinkjer Skiklubb er stabil i toppen med to 4. plasser. Tor Ole Bjerkan, Steinkjer Skiklubb leverte også stabil hopping med en 6. og 7. plass. Gledelig er det å se at Karoline Andrea Røstad, Skogn IL, konkurrere jevnlig igjen etter kneskaden. Hun er i positiv utvikling og pila peker riktig vei, og vant klassen damer Elite begge dager.

Resultater lørdag

Resultater søndag

NIF-EPI03, 03