Hopp til innhold

Høstens tøffeste ungdomssamling

Nord-Trøndelag Skikrets, Nord-Trøndelag skiskytterkrets, Olympiatoppen og Nord-Trøndelag Idrettskrets inviterer til den andre av tre spennende ungdomssamlinger, der vi retter blikket fram og trener mot ny skisesong.

Oppdatert 28. august.

NY påmeldingsfrist er 31. august.

Dette er et spennende samarbeid på tvers av vinteridrettene i ski og skiskyting. Det vil bli gjennomført tre samlinger der vi vil tilby treningsøkter med god kvalitet, fokus på sosialt samvær og kunnskap om trening og aktuelle tema for en ung idrettsutøver. Vi ser på dette som en unik mulighet til å utveksle erfaringer og lære av hverandre  både for utøvere og trenere. Det vil også bli gitt kunnskap og informasjon til foreldre på hver samling.    

Første samling ble avviklet i Meråker 5.-7. september 2014. 

Neste samling vil bli i Grong 4.-6. september 2015. Samlingen er åpen for jenter og gutter født 1998-2001.

Innbydelse          Påmeldingslink

Ny påmeldingsfrist er 31. august 2015.

NIF-EPI03, 03