Hopp til innhold

Handlekveld på NAVA Sport

NTS i samarbeid med NAVA Sport inviterer til handlekveld onsdag 18. november på Verdal og 25. november i Namsos

NT-Skikrets har videreført samarbeidsavtalen fra forrige sesong med NAVA Sport (Verdal og Namsos) og leverandøren SWIX. 

Noe av avtalens innhold, er at det skal legges opp til en handlekveld på NAVA Sport, med muligheter for kjøp av SWIX utstyr til rabatterte priser (50%) av ordinær pris. Triac 2.0 stav 30%. I tillegg gir NAVA Sport gode priser på øvrig utstyr som finnes i butikken.

 I denne forbindelse inviteres det til handlekveld på NAVA Sport på Verdal, onsdag 18. november kl 1800-2000, og på NAVA Sport i Namsos onsdag 25. november kl 1700-1900.

Tilbudet gjelder for tillitsvalgte i NTS perioden 2015-2017 (alle grener), kretstrenere i NTS, utøvere som har deltatt på ungdomssamlinger i langrenn, juniorløpere i langrenn som har deltatt på skikretsens samlingsopplegg i høst, seniorkretslaget i langrenn, alpinister og hopp/kombinertrekrutter som har deltatt på impulssamlinger i regi av NTS innværende sesong.

Navnelister på tillitsvalgte og fra åpne kretssamlinger er oversendt NAVA Sport.

NIF-EPI02, 02