Hopp til innhold

Trenerkurs alpint

Vi har den glede å kunne invitere til trener 1 kurs i alpint. Kurset blir lagt opp etter læreplanen for det nye trener 1 kurset i henhold til den nye Trenerløypa.

Det er satt av to helger til gjennomføring:

-          08. - 09.11.14 Blir teorihelg begge dager. (lokalisering ikke endelig bestemt)

-          15. – 16.11.14 (innreise kvelden fredag den 14.) Blir praksishelg i Hamrabakken i Funâsdalen (i forbindelse med kretssamling der)

 

Instruktør blir Atle Rolstadaas, som har bred erfaring i gjennomføring av trenerkurs, og lang erfaring som aktiv utøver og trener.

 

I tillegg til de to avsatte helgene er det et element av nettbasert læring, som deltagerne gjennomfører på egen hånd.

 

Ei beskrivelse av trener 1 kurset er: Trener 1 er første nivå i TRENERLØYPA. Fokus er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er tilgjengelig for alle som ønsker å starte en trenerutdanning. Målgruppe er nybegynnere på barne-, ungdom og voksennivå. På Trener 1 legges en plattform for trenerens basiskunnskaper og utøvernes basisferdigheter. Med bakgrunn i plattformstenkingen er kompetansekravene mer detaljerte på Trener 1 enn på de andre nivåene, men flere emner er ikke tidskrevende.

 

Kurset krever ingen forkunnskaper, annet enn at du kan å stå på ski.

 

Kursavgift: kr 0,- (dekkes av AK i Nord og Sør Trøndelag skikrets). Reise, overnatting og heiskort  dekkes av deltagerne.

 De som har spørsmål retter disse til Bjørn Hembre, tlf. 91347432.

 Påmelding innen 28.09.14 til bjorn.hembre@salmar.no

NIF-EPI03, 03