Hopp til innhold

Telenorkarusellen 2014/2015

Telenorkarusellen er NSF`s viktigste rekrutteringstiltak og ble i vinter arrangert for 8. gang. Telenorkarusellen favner alle grener.

NY REKORD

I tett samarbeid med Telenor skal vi gjennom Telenorkarusellen skape attraktive og spennende skirenn for barn i årsklassene opp til og med 12 år. I vinter var ca 540 klubber klare som arrangører og hadde fått tilsendt bl.a. premier til nesten 75 000 barn.

I Nord-Trøndelag Skikrets var det i underkant av 50 klubber som arrangerte forrige sesong.

MELD PÅ ARRANGEMENT HER   ÅRETS BROSJYRE

Se flott film som en motivasjonsfaktor til vinterens Telenorkarusell

Hjemmesider Telenorkarusellen

Søknadsfrist

Søknadsfristen for Telenor Karusellen 2014/2015 er satt til 9. november 2014.

sesongen 2014/2015

Nå klargjøres det til ny sesong og vi kan love fine premier til alle deltakende barn. Da er det bare å krysse fingrene for at vi får en fin snøvinter over hele landet vinteren 2014/2015. Årets materiell, premier og rammer for arrangører finnes i vår brosjyre. Grenene har ulike krav til sine arrangører. I tillegg til grenspesifikt innhold, kan dere for eksempel også arrangere skileik.

Bli arrangør

Alle idrettslag knyttet til Norges Skiforbund kan arrangøre Telenor Karusellen. Det legges ut link til søknadskjema når dette er klart. Alle må søke, også tidligere arrangører. Tidligere arrangører får tilsendt en e-post med link til søknadskjema.

Krav til arrangører

  • Bruk startnummer, arenaseil og arrangørvester under arrangementene.
  • Legg opp til de aktiviteter og alternative konkurranseformer som hver gren anbefaler.
  • I etterkant av sesongen send inn minimum ett bilde fra deres arrangement til telenor.karusellen@skiforbundet.no

Stor suksess år etter år

Sesongen 2013/2014 ble det igjen satt ny deltaker rekord med ca 540 arrangører og premier til over 74 500 barn. Vi har i samarbeid med Telenor tatt høyde for tilsvarende deltakelse kommende sesong også og har produsert premier til 75 000 barn.

NIF-EPI01, 01