Hopp til innhold

Tretti unge alpinister var på samling i Tänndalen

Lite snø i bakken var ingen hindring for gjennomføringen av en meget god treningshelg Hamrafjället i Tänndalen.

 
Løpere fra skikretsene Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Sør-Trøndelag og Nord-Trøndelag møttes i helgen 14.-16. november til felles treningshelg. En godt organisert og meget bra gjennomført skisamling ble aviklet på tross av lite snø i bakkene i Hamrafjället.
 
Mellom tre til fem timer skitrening ble daglig "treningsdose" under samlingen. I tillegg ble også en økt med barmarkstrening gjennomført på samlingens første dag. Vinteren har ikke helt festet grepet i Tänndalen. På grunn av lite snø i bakkene var kun nedre del av Headstråket åpnet for skikjøring. Til tross for dette ble det likevel effektive treningsdager med mye skikjøring på alle deltakerne.
 
Trenere på samlingen var kretstrener Sør-Trøndelag, Steingrim Falksete, kretstrener Nord-Trøndelag, Odd Fossland og fra Sør-Trøndelag Skikrets og Freidig Alpin, Ørjan Berg-Johnasen.
 
I tillegg til bra treningsutbytte bød også helgen på hyggelig gjensyn med alpinvenner fra flere kretser, noe både løperne og "støtteapparatet" satte pris på.
 
Bilder fra samlingen er lagt ut i fotoalbumet Stjørdals-Blink Alpint 2014-15:

 

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix