Hopp til innhold

Stor oppslutning på handlekveld på NAVA Sport

Mange av "kretsens" skiutøvere benyttet seg av skikretsens samarbeidsavtale med NAVA Sport og gjorde flere "godkjøp" på handlekvelden på Verdal torsdag 20. november

Neste handlekveld på NAVA Sport blir i Namsos tirsdag 25. november kl 1600-1900.

NT-Skikrets har videreført samarbeidsavtalen fra forrige sesong med NAVA Sport (Verdal og Namsos) og leverandøren SWIX.

Noe av avtalens innhold, er at det skal legges opp til en handlekveld på NAVA Sport, med muligheter for kjøp av SWIX utstyr til rabatterte priser (50%) av ordinær pris. Triac 2.0 stav 30%. I tillegg gir NAVA Sport gode priser på øvrig utstyr som finnes i butikken

Tilbudet gjelder for tillitsvalgte i NTS prioden 2013-2015 (alle grener), kretstrenere i NTS, utøvere som har deltatt på ungdomssamlinger i langrenn, juniorløpere i langrenn som har deltatt på skikretsens samlingsopplegg i høst, seniorkretslaget i langrenn, alpinister og hopp/kombinertrekrutter som har deltatt i regi av NTS innværende sesong.

Navnelister fra åpne kretssamlinger er oversendt NAVA Sport.

NIF-EPI01, 01