Hopp til innhold

Invitasjon til åpen ungdomssamling 13-16 år

Skikretsen i samarbeid med flere særidretter inviterer til åpen tverridrettslig samling 31. oktober - 2. november for 13 -16 år. Samlingen er en del av nordtrønderidrettens møteplass 2014 på Campus Steinkjer.

Samlingen arrangeres på Steinkjer fra fredag 31.oktober til søndag 2. november,  samme helg som nordtrønderidrettens årlige felles møteplass. Arrangør er Nord-Trøndelag Skiskytterkrets, Nord-Trøndelag Skikrets, Nord-Trøndelag Orienteringskrets og Nord-Trøndelag Friidrettskrets i samarbeid med Nord-Trøndelag Idrettskrets og Steinkjer Videregående Skole.

Overnatting på flatseng i klasserom og gymsal i Steinkjerhallen. Mat serveres i kantina i Steinkjerhallen.

Egenandel kr 500,- Faktura sendes klubb i etterkant av samligen.

Påmelding                      Påmeldingsfrist 26. oktober.         

Invitasjon

nif-epi04, 04