Hopp til innhold

Leksvikrennet 21. desember blir i friteknikk

Leksvikrennet 21. desember bli arrangert på Leksvik skistadion, og stilart blir friteknikk.

Det nærmer seg Leksvikrennet nå, det blir skirenn!

Statusrapport fra Leksvik torsdagskveld 19.12.
Det er helt klart at det blir skirenn i Leksvik lørdag!
Vi vil bestemme hvilken stadion vi legger rennet til i morgen tidlig, det samme gjelder stilart. Vi oppdaterer hjemmesiden så snart det er avgjort, senest kl 10:30.
 
Statusrapport fra Leksvik onsdagskveld 18.12.
"Vi har gått igjennom løypene på Leksvik skisenter, og med snøen som kom i går og om værmeldingen holder hva den lover, vil skirennet bli arrangert på Leksvik Skisenter. Mannskap har vært ute i kveld og flyttet snø noen få plasser i løypa.
 
Vi ser også at forholdene pr nå gjør at vi kjører KLASSISK som oppsatt i terminlisten. Endelig avgjørelse tas senest fredag morgen og legges ut umiddelbart.
 
Det kan være nødvendig å kjøre individuell start også på de yngste klassene. Startlister legges ut her på hjemmesiden vår i løpet av fredag ettermiddag.

Nettside Leksvik IL


Oppdatert 17.12.
Men grunnet snøforholdene er vi enda usikre på om skirennet blir på Leksvik Skisenter eller på reservestadion Berg Ugla Skistadion (ca 7 km øst for Leksvik sentrum)
 
Det snør i Leksvik Skisenter nå tirsdags kveld. Og det er lovt mer snø iløpet av torsdag. 
 
Vi avventer til sent torsdag kveld for å avgjøre hvor skirennet blir avholdt. Blir rennet i Leksvik skistadion, blir rennet avholdt i fri-teknikk, mens det blir klassisk om rennet går på Berg Ugla skistadion.
 
Både arrangør og skikretsen vil legge ut oppdatert informasjon så snart vi har nyheter.
nif-epi04, 04