Hopp til innhold

Kombinert Nord-Trøndelag Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 24.03.2019 Til 24.03.2019 Arr. navn T-A finalen Arrangør Steinkjer Skiklubb Gren Kombinert Krets Nord Trøndelag Skikrets Live

Aktuelt

Invitasjon til utviklingsmøter

Nord-Trøndelag skikrets inviterer klubbene i kretsen til utviklingsmøter i mars 2019. Møtene vil bli arrangert på Skatval 4.3, Steinkjer, 19.3, og Høylandet 20.3.

Northug drev med skihopping

- Balanse er det viktigste vi trener på. Da Petter var ung gutt var han veldig god på ski, forteller Petter Northugs gamle trener, Gisle Løseth.

Skognrennet i hopp utsatt!

Mye nedbør i form av regn siste døgnet, har ført til at store deler av flata står under vann. Kveldens Skognrenn i hopp blir derfor utsatt. Ny dato kommer!

Trøndersk Skilaugs skistipend

Trøndersk Skilaug har opprettet en stipendordning for å stimulere til en ytterligere videreutvikling av trøndersk skisport innenfor de nordiske skidisipliner.

Full fart på Fossum

Basisturneen til Norges Skiforbund er i gang. På Fossum var det fokus på ulike langrennsaktiviteter, hopping og allsidig skiferdighet da klubben hadde et utvidet treningstilbud et par kvelder.

Solan Gundersens Vinterleker 2019

Solan Gundersens Vinterleker arrangeres helgen 22-24. februar på Alvdal, for aldersgruppen 12-14 år. Skikretsen gir tilbud om overnatting på Tronsvangen seter.

Kombilekene 2019

Tolga er klare for en helg fylt med konkurranser og masse aktivitet 9-10. februar.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03