Hopp til innhold

Kombinert Nord-Trøndelag Skikrets

Aktuelt

Ole Gjeitsund, Spillum IL

Rennsøknader 2017/2018

Da er det igjen tid for rennsøknader til kommende sesongs terminlister i de ulike skigrener i Nord-Trøndelag. Alle rennsøknader må legges inn av klubbene i Sportsadmin innen 13. august.

NT-Idrettskrets inviterer til sonemøter

Hei alle organisasjonsledd i nordtrønderidretten! Med utgangspunkt i vedtaket på Tinget i Nord-Trøndelag Idrettskrets i 2016, samt seks sonevise informasjonsmøter i november 2016, så inviteres nå til tre sonevise oppfølgingsmøter i prosessen:

Siv Jørgensen valgt som leder

Siv Jørgensen, Inderøy IL ble valgt som leder av skikretsen på Skikretstinget som ble avholdet torsdag 18. mai i Steinkjer. Oversikt over valgene for tingperioden 2017-2019 finner du under.

Skikretstinget 18. mai

Nord-Trøndelag Skikrets innkaller til skikretsting 18. mai 2017 på Tingvold Park Hotel, Steinkjer. Foreløpig rammeprogram, fullmaktsskjema og påmeldingsfrist er 4. mai

KM-hopp i Steinfjellet utsatt

De siste dagers mildvær gjør at KM i hopp i Steinfjellbakken onsdag 29. mars blir utsatt inntil videre. Arrangøren melder at hvis en får kuldegrader og litt snø, vil de forsøke å få arrangert KM på kort varsel.

NM i kombinert og NC i hopp flyttet til Granåsen

NM i kombinert og NC i hopp i Beitstad og Sprova som skulle vært arrangert førstkommende helg er flyttet til Trondheim på grunn av lite snø i Sprova. Byåsen tar over arrangementet. Arrangørene Beitstad IL og Sprova IL beklager at det ble slik!

se flere nyheter Vis alle nyheter
Vibeke Linn