Hopp til innhold

Presse og media

Det forventes opp mot 100 pressefolk til ski-NM 2016 i Tromsø.

Akkreditering:

Pressesjef for NM er Øystein Barth-Heyerdahl, tlf, 976 66 694. Henvendelser og akkreditering gjøres til ham på obh@nmski2016.no. Akkrediteringskortene hentes på NM-kontoret på Scandic Ishavshotel.

Overnatting:

Det er inngått avtale mellom Ski NM 2016 og flere hoteller i Tromsø og som gir rabatterte priser ved booking på denne avtalen. For pressen er det reservert rom på Scandic Grand Hotell Tromsø og dere kan booke rom direkte på e-post til: maria.kristiansen@nordic.no

Det er viktig at dere leser avtalevilkårene og informasjon om hotellavtalen finner du her: http://www.skiforbundet.no/nmtromso/overnatting/

Transport:

Parkeringsmulighetene ved stadion er begrenset og vi oppfordrer derfor til reduksjon av privat biltransport. Ski NM vil sette opp egen transport for presse (buss) fra pressehotellet klokka 0930 hver dag fra og med 27.1 og t.o.m 31.1. Retur etter siste øvelse, oppslag kommer på pressesenteret.

Parkering:

Det oppfordres til å benytte arrangørens fellestransport til/fra stadion, eventuelt av flere går sammen om kjøring. Dette av hensyn til begrensede parkeringsmuligheter ved stadion. Det er reservert eget område til parkering for pressen i nærheten av pressesenteret ved stadion. 

Ski NM 2016 ønsker velkommen til skifest 2016 og til Tromsø by!