Hopp til innhold

Strikkedugnad er kjempesuksess

Mimmi Raaen Sandmæl har gitt strikkefeber til lokalbefolkningen. ”Alle” vil være med å strikke deltakerpremier.

Sandnesgarn har så langt sponset 1100 nøster med garn. Så langt er 200 vottepar levert inn, men 300 par befinner seg fortsatt rundt omkring i bygda. Strikkeglade i alderen 17 - 85 år har omfavnet strikkedugnaden, og  stiller gladelig opp når det skal strikkes NM-vott til samtlige deltakere.

 

-               Det er kjempeartig å se at så mange vil bidra, forteller premieansvarlig Mimmi Raaen Sandmæl.

Arbeidet med resten av premiene har også startet. Det blir lokalt, trendy og noe utøverne vil ha bruk for. Den allerede populære NM-votten har fått god mottakelse av klubbens lokale utøvere. Vardens Kathrine Harsem gleder seg til NM i Meråker, og hun syns det er en selvfølge å stille på strikkedugnad. Snart vil ett par nystrikkede votter med merkelappen "strikket av Kathrine" være på plass sammen med de andre vottene. Alle votter leveres nemlig med merkelappen "Strikket av". 

Egen facebookside og instagramside er på plass og interessen er stor. På den første strikkekaféen møttes et 50-talls strikkeglade. Oppmøte var så stort at kantina på Meråker videregående skole måtte tas i bruk. Meråker bibliotek har stående en kurv med oppskrifter og garn til alle som er interessert i å være med. Her kan du levere inn ferdige votter, og hente garn til nye. Med jevne mellomrom arrangeres strikkekafé. Rekkevidden på prosjektet har vært enorm, og dugnadsgjengen er godt i gang med å nå målet om å få på plass 400 par NM-votter i god tid før start.