Hopp til innhold

Kongen kommer, kommer du?

Emil Iversen hilser på Kongen under NM på Gåsbu i 2018. (NTB Scanpix)

Vi ser fram til å få den sportsinteresserte Kongen vår på besøk under NM.

H.M. Kongen vil være til stede både lørdag 2. og søndag 3.februar for å følge NM-øvelsene tett. Dette blir Kongens første offisielle Meråker-besøk.

- Det er stort for oss i Varden, Meråker og veldig bra for NM. Det er første gang en norsk konge formelt besøker Meråker, sier leder Øyvind Slungård i IL Varden Meråker.

Engasjementet rundt besøket er stort. Den store strikkedugnaden har bidratt til at frivillige fra nær og fjern har strikket 700 vottepar som skal være deltakerpremier. Nå er det også strikket et eget kongepar til H.M. Kongen. I Grova er kongehytta på plass og akkurat nå laver snøen ned i skibygda. Det er ikke mange dager igjen til NM, og alt ligger til rette for at det skal bli stor folkefest i Meråker og Grova. Kongen skal bo på Bruketsgården. 

Ordfører Kari Anita Furunes, leder Unni Iversen i IL Varden Meråker ski og leder av hovedkomiteen Bjørg- Sissel Kvannli har bunaden klar til Kongen kommer. 

Ordfører Kari ANita Furunes, leder Unni Iversen i IL Varden Meråker ski og leder av hovedkomiteen Bjørg- Sissel Kvannli har bunaden klar til Kongen kommer.