Hopp til innhold

Frivillig? Se her!

Vi trenger fortsatt flere frivillige. Registrer deg nedenfor og bli med!

STOR INTERESSE: Mange møtte opp på informasjonsmøte for frivillige. Men vi trenger flere!

Kjennemerket på et førsteklasses arrangement er imøtekommende og dyktige frivillige.  VSFs gode rykte som arrangør er først og fremst knyttet til den solide staben av frivillige, som alltid gjør en strålende jobb.

Nå håper vi DU vil være med og gjøre NM 2018 til en suksess. Du trenger selvsagt ikke være med alle dagene, men jo flere jo bedre. I registreringsskjemaet nedenfor kan du merke av hvilke dager du kan bidra.

Er du under 18 må du ha tillatelse fra foreldrene dine før du registrerer deg, og vi vil kunne ta kontakt med dine foresatte før du får oppgaver.

Bli med, da vel!

Klikk her for å registrere deg, så vil du bli kontaktet etter hvert:

Registrering av frivillige

Mange møtte opp og registrerte seg som frivillig på informasjonsmøtet som ble holdt på Ener 24. oktober. 

For de som ikke hadde anledning til å være med på frivilligsamlingen på Ener, blir det anledning for kjøp/prøving av NM-klær i kafeteriaen på Gåsbu mandag 13/11 mellom kl. 19 og 20.

Alle frivillige får lue, og tilbys å kjøpe jakke, bukse og genser fra Bjørn Dæhlie til redusert pris.

 

Det jobbes med å fordele de som har meldt seg til ulike oppgaver, og informasjon om oppgaver vil kommer i løpet av ikke altfor lang tid.

Fri fra jobb?

Noen arbeidsgivere er åpne for å gi sine ansatte fri til å gjøre oppgaver som denne. Her har vi laget et søknadsbrev du kan legge ved hvis du vil søke arbeidsgiver om fri for å være frivillig under NM. Du kan laste ned brevet her:

Last ned brevet her