Hopp til innhold

Rulleski Trollstigen Opp

Vårt spektakulære og tradisjonelle rulleskirenn "Trollstigen Opp" arrangeres søndag 13 september. Start ved Trollstigen Camping og Gjestegård, og Målgang ved Trollstigen Fjellstue. Distanse for aldersbestemte klasser er 5 km, og for Jr/ Senior - 9 km. Nærmere informasjon kommer.

  • Når: 13.09.2020
  • Oppstart: 11:30
  • Hvor: Trollstigen -Åndalsnes
  • Gren: Langrenn
  • Type: Competition
  • Påmeldingsfrist: 11.09.2020
Meld meg på

Annen informasjon

Øvelser

Start Klasse Øvelse Startkontingent Vis påmeldte
Start 13.09.2020 Klasse G 11 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse G 12 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse G 13 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse G 14 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse G 15 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse G 16 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse J 11 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse J 12 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse J 13 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse J 14 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse J 15 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse J 16 år Øvelse 5 km klassisk Startkontingent 150
Start 13.09.2020 Klasse K 17 år Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 160
Start 13.09.2020 Klasse K 18 år Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 160
Start 13.09.2020 Klasse K 19/20 år Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 160
Start 13.09.2020 Klasse Kvinner senior Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 170
Start 13.09.2020 Klasse M 17 år Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 160
Start 13.09.2020 Klasse M 18 år Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 160
Start 13.09.2020 Klasse M 19/20 år Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 160
Start 13.09.2020 Klasse Menn senior Øvelse 10 km klassisk Startkontingent 170
NIF-EPI02, 02