Hopp til innhold

God langrennsaktivitet!

Det meldes om god skiaktivitet fortsatt - rundt om i skikretsen, nå mot slutten av sesongen! Avsluttende sonerenn, klubbrenn, Telenorkaruseller mm. Send gjerne inn noen bilder og ord om klubbaktiviteten! Hovdebygda IL har hatt 150 barn med på sin cup i vinter! Bilde: Sonerenn Hovdebygda IL

 

 

Fra Guttorm Øye i Hovdebygda IL:

Hovdebygda IL og dei andre laga på Søre Sunnmøre har vist litt igjen på kretsrenn/Sp.bankenMøre cup/KM denne vinteren. Menn underteikna kan melde om stor langrennsaktivitet.

Skiføre har vi hatt siden 25. november på Bondalseidet. Og alt 7. desember var det stort arrangement med fokus på Skileik. Vi hadde Korona begrensing på 100 personer. 3 Skileikkveldar vart det etterpå, før Sparebank1 cupen starta med renn kvar tysdag kveld. Totalt deltok om lag 150 barn. Med foreldre, besteforeldre og andre skiglade vart «vinterens flottaste eventyr» avslutta med premieutdeling på ein «fullsett» langrennstadion på Bondalseidet.

2 Sonerenn vart arrangert med 25 og 27 deltakarar frå Volda og Hovdebygda. Felles treningar har vore arrangert måndagar, tysdagar, onsdagar. Mandagar og onsdagar går treningane sin gang heile året.

 HIL langrenn er også med på gjennomføringa av StikkUtSki sine postar på Bondalseidet/Åmskaret. Den levande aktiviteten med fleire hundre i aksjon på tysdagkveldane er vanskeleg å ta bilde av, men eg kan love at aktiviteten er kjempehøg i 1,5 time, i løypa, hopp, kular, svingar, portar som er ein del av Sparank1 cupen kvar gong .

 Ørsta skisenter og Ørsta IL er gode å samarbeide med.

 

Filmsnuttene over - under, er fra skitrening hos Osmarka IL og Molde og Omegn IF i vinter.

NIF-EPI01, 01