Hopp til innhold

Norgescup Langrenn

Sterke prestasjoner av våre utøvere under NC Jr. Åsen - og NC Senior - på Gjøvik. Nå venter snart NM Junior/ NC Jr. - på Nes for våre junior-løpere.

Equinor Norgescup Junior, Åsen

Fredag:

Strålande innsats frå våre løparar på sprinten i dag under Norgescupen på Åsen. Best av våre var Linus Engdahl frå Torvikbukt. Han gjekk heilt til finalen i G18 i konkurransen med 130 løparar frå heile landet. I finalen var Linus uheldig med ein stav i ansiktet, men 6.plass er utruleg sterkt.

Lørdag:

Linus følgde opp den sterke sprinten fredag med eit nytt topp renn på 10 km fristil lørdag. I konkurranse med 135 løparar i G18 vart han nr 14. Sterkt!

Andre sterke resultat lørdag:  J19-20 år. I konkurranse med 134 andre jenter vart Kristine nr 20 og Lone nr 28. Gode løp også av Laurits ( nr 64), Sindre ( nr 68) og Sander (nr 68)

Søndag:

Søndag var det Iver Synstnes Hole og Linus Engdahl som var best av våre. Linus var som vanleg sterk med 25. plass i G18, medan Iver knalla til med 29. plass i G19-20. Sterkt av Iver!
Meget godt løp også av Sindre Fylling, som vart nr 41 i dag i G17.
Totalt sett ei strålande helg under på Åsen, der 900 juniorar frå heile landet deltok. No ser vi fram til NM om to veker

NC Senior - Vind IL

Nok en Norges Cup helg for seniorer er over, denne gang på Vind, Gjøvik. Den ble avsluttet på best mulig vis med to MOI gutter i hver sin kvartfinale. Karsten Andre Vestad ble nr 14 totalt, nr 3 i U23. Mikkel Waldeland Gautvik ble nr 24 totalt, nr 9 i U23.