Hopp til innhold

NSF - Skitinget

Norges Skiforbund avholdt Ski-Ting lørdag 12.juni. Økt satsing på rekruttering er hoved-målsettingen fra Tinget! Forhåpentligvis får M&R skikrets tilført mer ressurser til å bistå klubbene - og kretsen i arbeidet med å rekruttere flere skiløpere!

 Skikretsstyret - og Grenkomiteene våre vil etterhvert se på NSF og skikretsens Strategiplaner, og peke ut satsingsområder for kommende sesonger. Flere skiløpere i alle grenene er hovedmålet, og viktige virkemidler vil bli:

  • Utvikle anleggene våre (ved hjelp av snø) til å kunne tilby mere variert aktivitet/ trening
  • Utvikle arrangementene våre (skirennene) til å bli enda mere motiverende - og inkluderende spesielt for de ynste klassene.
  • Utvikle aktivitetstilbudet (treningene) gjennom mere variasjon i innhold og metode, for økt motivasjon og læring for alle. Både for de som vil "bli best", og for de som ønsker å bli gode på ski, og som vil ha det morsomt og sosialt - i klubben "livet ut"!
nif-epi04, 04
NTB