Hopp til innhold

Stikk Ut Ski!

Ny Stikk Ut Ski - sesong planlegges nå for fullt. Oppstartsdato er 15 desember. Løypekjørerne i Skorgedalen i Rauma hadde oppstartsmøte i går, med kake - fra skikretsen:) Stor Takk til alle løypekjørere for den flotte jobben dere gjør! M&R skikrets spanderer gjerne kake til alle løypekjører-lag.

Alle turer, turmål, turbeskrivelser, informasjon om når det er kjørt spor (www.løyper.net), informasjon vedr. parkering etc. finnes etterhvert på www.stikkut.no

Også denne vinteren blir det ca. 120 turmål - spredt ut over det fantastiske løypenettet vi har i M&R.

Skiklubber, løypelag, skisentre, kommuner, folkehelsekoordinatorer, Sunnmøre Friluftsråd, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd gjør et fantastisk flott arbeid med tilrettelegging for Stikk Ut Ski - et skitur-tilbud til alle som er glade i å gå på ski!

Nytt i vinter er at Stikk Ut - sin nye app også kan benyttes til Stikk Ut ski. Aktiverer du appen før turen, vil du få beskjed når du nærmer deg en post. Du kan også etterreistrerer turmålene i etterkant av turen.

NIF-EPI02, 02
Hoppanlegget i Tomter. Foto: Tomter Hoppteam