Hopp til innhold

SBM Cup og samling i Hopp og Kombinert

Som følge av Korona-innstrammingene ble SBM Cuprennet og treningsdagen i Skarbakken utsatt. Klubbene anmodes om å organisere klubbtrening og gjerne arrangere Klubbrenn/ Telenorkarusell for klubbens (Hoppbakkens) utøvere. Forhåpentligvis kan Hopprennene i Opdølsbakken og Skarbakken neste helg gå etter planen.

Det blir hoppet i alle bakkene unntatt K 90. D.v.s. K3, k7, k12, k25, k35 og k50. Samlingen er åpen for alle aldre.


Grunnet smittevernhensyn blir det ikke kiosk eller noe organisert mat/drikke for deltakerne. Alle må ta med sin egen mat/drikke. All aktivitet må foregå ute med med minst en meters avstand. Det vil bli organisert garderobe for skifte til hoppklær/utsyr. Arrangøren vil tildele garderobeplass til hver enkelt av deltakerne som har behov for det. Det er meldt forholdsvis kaldt, så ta med varme klær. Det er ingen deltakeravgift.


Grunnet smittevernsreglement og evt. smittesporing, må vi ha påmelding til samlingen, navn og telefonnummer på alle som er tilstede.

 

nif-epi04, 04
NTB