Hopp til innhold

Kompetansedag/ helg i skikretsen.

Lørdag 21 september (evt. også søndagen) vil det bli arrangert en felles kurs og kompetansedag for alle skigrenene våre i kretsen. Kursdagen holdes ved Vestnes Fjordhotel. Vi ber her om innspill/ tilbakemelding fra dere i klubbene våre, på aktuelle og interessante tema og emner som du - og din klubb trenger/ ønsker. (Klikk på Questback/ kort spørreskjema)

Ønsket om en felles kompetansehelg er kommet fra skiklubbene - og skigrenene våre. Det er vanskelig å finne nok deltagere til å sette i gang enkelte kurs i grenene, men ved å sette av en fast helg/ dag om høsten, håper vi det være lettere å planlegge/ holde av tid til faglig påfyll!

 

Questback/ Link for innspill og forslag

 

I tillegg til forslagene i Questbacken, kan det f.eks være korte kurs i "Klubbarbeid"; som Klubbadmin/ medlemsarkiv, Økonomi-kurs mm.

 

Er det andre saker skikretsen kan hjelpe din klubb - eller deg med, så ta gjerne kontakt med skikretskontoret.

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix