Hopp til innhold

Statoil NC Junior på Beitostølen

Nok et imponerende NC jr. renn av Karsten Andre Vestad under søndagens renn, med en 4 plass! Og Vilde Lange og Vilde Lorgen Øvrebust blei nr. 28 og 31 av 100 jenter i J18. Klikk for rapport fra helgen fra Hovedleder Jan Erik Westerås.

Rapport NC 123 Beitostølen.pdf

 

Ludvig Vartdal 49, Ole Henrik Lervik 54 og Bjørn Erik Langstein nr 70 fekk alle premie med god margin av dei 250 gutane i eldste guteklasse. Premie fekk også Mikkel Gautvik og Adrian Flote i g17.

I ferdagens renn ble Bjørn Erik Langstein nr. 36. plass, bare 5 sek fra poeng.

Etter ei helg med 3 konkurransar har 11 av totalt 19 løparar tatt premie ( beste tredjedel). I tillegg har også fleire løparar persa i plassering i Norges Cupen. Det er eit svært bra resultat og gir stor motivasjon fram mot neste Norges Cup i Holmenkollen i midten av februar!

NIF-EPI01, 01
Lars O. Berge