Hopp til innhold

Vellykket Vårmøte/ treningssamling i Spjelkavika!

Over 100 deltagere fikk en flott dag ved klubbhuset til Spjelkavik IL lørdag. Gode treningsøkter i regi av Spjelkavik IL, og svært motiverende og gode foredrag av Hans Kristian Stadheim (NIH og Lyn Ski) og Åke Fiskerstrand. (Olympiatoppen)

 

 Åke Fiskerstrand innledet dagen med et meget godt foredrag om Olympiatoppens filosofi og prosess for utvikling av talenter. Her var det mange gode tanker å ta med seg hjem - for trenere, ledere og klubber.

Presentasjonene fra foredraget til Åke F. 

 

Hans Kristian Stadheim (ex.skiløper i Sunnylven IL) holdt et meget engasjert og inspirerende foredrag om hva som skal til for å "nå  toppen" som skiutøver, og hva de har gjort med suksess i Lyn for å få frem topputøvere nasjonalt og internasjonalt!

Også her var det svært lærerikt å få være tilstede!

 

Samtidig med Fellesmøtet organiserte Spjelkavik IL treningsøkter for 45 utøvere fra alpint, langrenn, hopp og kombinert. Rollerblades, styrketrening og Cross-fit sto på planen før lunch, så det var en sliten gjeng som ankom lunceh ved klubbhuset :)

 

Staben ved klubbhuset hadde dekket på til 100 personer, og laget i stand til et meget godt måltid til alle!

 

Etter lunch tok Terje Bergset oss med bort til det nye plasthoppbakkeanlegget ved klubbhuset, og orienterte oss om prosessen og staus i anleggsarbeidet. Et imponerende anlegg, som vi gleder oss til å se effekten av!

 

Deretter fortsatte Vårmøtene med grenvise møter for langrenn, alpint, hopp/ kombinert og telemark. Planer for for-sesongen var på agendaen på alle møtene.

Presentasjonen under Vårmøtet Langrenn

 

Utøverne fikk en ny treningsøkt, denne gang med fokus på utholdenhet.

 

Alt i alt en meget positiv, inspirerende, lærerik (slitsom for utøverne:)), og vellykket dag for Skikretsen.

 

Takk til Spjelkavik IL som var verter for Vårmøtene, og som gjorde en kjempegod jobb med treningsøktene!

 

 

 

 

nif-epi04, 04