Hopp til innhold

Uttatt på Juniorlandslaget.

Stordal IL’s Martine Lorgen Øvrebust er tatt ut på NSF’s Juniorlandslag for neste sesong, Gratulerer!

Fra www.smp.no

 

Det er kanonsesongen med to medaljer i ungdoms-OL, to NM-gull og suveren seier i norgescupen sammenlagt som gjør at Martine Lorgen Øvrebust nå suser inn på juniorlandslaget i langrenn for sesongen 2015/16.

I alt ble 47 navn presentert av landslagssjef Vidar Løfshus på en pressekonferanse fredag formiddag, de 47 utgjør alle skiforbundets landslag i langrenn.

Ingen Petter Northug

Petter Northugs navn ble ikke opplest, han er fortsatt i en god dialog med skiforbundet om en spesialavtale for kommende sesong.

På elitelaget for kvinner kom romsdalingen Kari Vikhagen Gjeitnes (går for Henning Skilag) inn etter en sterk sesong i sprint, blant annet med 3. plass under verdenscupen i Østersund og 5. plass i sprintfinalen under VM i Falun.

Disse løperne utgjør juniorlandslaget der altså Sunnmøre blir representert: Sofie Nordsveen Hustad, Nes Ski , Marthe Mæhlum Johansen, Østre Toten Skilag, Julie Myhre, Byåsen IL, Lotta Udnes Weng, Nes Ski, Tiril Udnes Weng, Nes Ski , Martine Lorgen Øvrebust, Stordal IL.

NIF-EPI03, 03