Hopp til innhold

Imponerende av Nina og Sebastian!

Både Nina Løseth og Sebastian F. Solevåg lå på 2.pl. etter 1. omg i WC-slalåm søndag. Nina avsluttet med en knallsterk 3.pl, og andre gang på pallen i karrieren, Gratulerer!

Sebastian kjørte desverre ut i 2. omg. Men kjøringen i 1. omg. var imponerende, så det blir morsomt å følge Sebastian utover vinteren.

 

Fra Sunnmørsposten:

Nina Løseth imponerte i verdenscuprennet i slalåm i Åre og tok sin annen pallplass i karrieren med tredjeplass. Overraskelsen Petra Vlhova vant foran svenske Frida Hansdotter.

Løseth var i posisjon til å sikre seg sin beste verdenscupplassering i karrieren. Fra før hadde den norske alpinisten en tredjeplass fra slalåm i Zagreb i januar som sitt beste resultat.

Ålesund-jenta kjørte sterkt, men tapte mye tid til Hansdotter fra starten av. Fra midtveis hentet hun seg inn igjen og sikret pallplassen. Kun slovakiske Vlhova, som overrasket stort, var foran med 65 hundredelssekunder, og Hansdotter med bare seks hundredeler.

Løseth har vist god form så langt denne sesongen, men føler selv hun har slitt med selvtilliten i slalåm fram til søndagens renn. I storslalåm har hun derimot satt karrierebeste i de to siste rennene. (©NTB)

NIF-EPI03, 03