Hopp til innhold

Funksjonær

Velkommen til funksjonærsamling / Kick-off på Lygna Skisenter

Tirsdag 1. mars kl. 19.00

NM på ski på Lygna Skisenter ligger ca. ett år fram i tid. Norgescup for senior og U23 NM arrangeres allerede 5.- 6. mars og blir en prøve på om det nye anlegget fungerer slik det er planlagt. De aller fleste av Norges beste seniorer som ikke er ute på World cup kommer til Lygna denne helga.

I den anledning inviteres alle funksjonærer til NC/U23 NM 2016 og alle som har meldt seg som frivillige til NM 2017 sammen med funksjonærer til en samling/kick off i stua på Lygna skisenter.

Program for kvelden:

  1. NM på ski - hvor langt er vi? hvor langt har vi igjen?

2.Norgescup senior og U23 NM 5.-6. mars. Det siste store nasjonale rennet før NM.

    1. Gjennomgang av arrangementet
    2. Gjennomgang funksjoner

Etter en fellesdel, setter funksjonærer i de enkelte grupper til NC /U23 NM seg sammen og legger de siste planer for sine ansvarsområder.

 Det vil bli servert kaffe og vaffel.

For de som har meldt seg som frivillige til NM 2017 og ikke er satt opp til arrangementet 5. -6. mars vil det bli en omvisning i anlegget, med informasjon om utbyggingen som er gjort og hva som planlegges i sommer.

De frivillige som har meldt seg til NM 2017 ønskes også velkommen til arrangementsdagene for å bli guidet rundt i anlegget.

Lørdag 5. mars og søndag 6. mars kl. 9.30 – fremmøte foran inngangen til Servicehuset. Der vil du/dere møte to «NM-guider».

Når du/dere ankommer Lygna Skisenter og møter på parkeringsvakter – bare gi beskjed om at du/dere er frivillig til NM 2017. Da vil du/dere motta ei «funksjonærlue».

Vi håper du har anledning til å delta.

Velkommen!

For Lygna skisenter og NM komiteen 2017

Terje Nilsen