Hopp til innhold

To hovedtrenere søkes til Team Nedre Romerike

Team Nedre Romerike (TNR) er et nyopprettet treningssamarbeid for klubber på Nedre Romerike for løpere fra 15 år og eldre. Aktørene er foreløpig skiklubbene i Strømmen og Lillestrøm, Lørenskog og Skedsmo. For kommende to sesonger, med oppstart i mai 2018, søker vi følgende to nøkkelpersoner: Hovedtrener for HL-gruppa og hovedtrener for junior/senior.

To hovedtrenere søkes til Team Nedre Romerike

Team Nedre Romerike (TNR) er et nyopprettet treningssamarbeid for klubber på Nedre Romerike for løpere fra 15 år og eldre. Aktørene er foreløpig skiklubbene i Strømmen og Lillestrøm, Lørenskog og Skedsmo.

Hver av klubbene har godt fungerende treningsgrupper, men gjennom TNR ønsker vi å sikre et mer robust sportslig og sosialt opplegg. Vi ønsker å bygge et treningsmiljø tilrettelagt for de som satser på å bli best. Samtidig er det viktig for oss å ivareta bredden, og de som ønsker et godt og sosialt treningsmiljø.

For kommende to sesonger, med oppstart i mai 2018, søker vi følgende to nøkkelpersoner:
Hovedtrener for HL-gruppa
Hovedtrener for junior/senior
Hovedtrenerne må kunne samarbeide tett og legge opp til en felles rammeplan når det gjelder tid og aktivitet, men med differensierte sportslige opplegg. Hovedtrenerne vil ha ansvar for treningsplaner, ansvar for fellestreninger, deltakelse på nær- og fjernsamlinger, tilstedeværelse på nasjonale renn og individuell oppfølging av utøverne.

Det kan forventes god støtte av en positiv og engasjerte gruppe hjelpetrenere, som i hovedsak finnes i foreldregruppa.
Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser for de rette.

Er du interessert? Ta kontakt med Mattis Thørud for en prat, eller send din søknad innen 23. mars til: mattis.thorud@hotmail.com

NIF-EPI01, 01
Foto: Svalbard Skimaraton