Hopp til innhold

GIF stafetten, KM

Gjelleråsen IF Ski ønsker velkommen til KM stafett. Start året med urokkelig teamspirit. Stafett er en fin måte å få med mange utøvere på skirenn. Den 9. januar arrangeres årets råeste stafett. Stafetten har KM status for klassene 13 år og eldre. Stilart er klassisk. Påmelding av lag til stafett gjøres av klubbens påmeldingsansvarlig

  • Når: 09.01.2022
  • Oppstart: 10:00
  • Hvor: Skytta
  • Gren: Langrenn
  • Type: Competition
  • Påmeldingsfrist: 03.01.2022
Meld meg på

Annen informasjon

  • Adresse: Birkelundsveien 68B 1481 HAGAN
  • Telefon: 67079193
  • E-post: ski@gif.idrett.no
  • Kontonummer: 20301923180
  • Hjemmeside: http://www.ski.gif.idrett.no
  • Rennleder: Stig Pedersen
  • Ass. TD: Lars Magnus Holter
  • TD: Hans Petter Helsør

Øvelser

Start Klasse Øvelse Startkontingent Vis påmeldte
Start 09.01.2022 Klasse G 8 år Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse G-J 7 år Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Gutter 11-12 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Gutter 13-14 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Gutter 15-16 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Gutter 9-10 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse J 8 år Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Jenter 11-12 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Jenter 13-14 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Jenter 15-16 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Jenter 9-10 Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 390
Start 09.01.2022 Klasse Kvinner junior Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 450
Start 09.01.2022 Klasse Kvinner senior Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 450
Start 09.01.2022 Klasse Menn junior Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 450
Start 09.01.2022 Klasse Menn senior Øvelse Stafett 3 etapper Startkontingent 450
nif-epi04, 04