Hopp til innhold

Nyheter

Aktuelt

Ledig trenerjobb i Tsjekkia

Sports centre of youth athlete Nove Mesto na Morave searchs XC skiing Coach. Are you sportsman? Do you like cross country skiing and working with young athletes? We look for somebody like you!

Eventyrlig vintersesong

Freeskikjører Ulrik Samnøy avsluttet en eventyrlig vinter med gull i junior-VM i bigair i svenske Kläppen lørdag 13. april. Norge preget igjen årets junior-VM i alle Norges Skiforbunds grener.

Over 800 til start!

Det var over 800 som stilte til start til 5 og 10 kilometeren under helgas NM i langrenn. Det var både juniorer og seniorer til start som gjorde at de var så mange påmeldt. 290 kvinner og 518 menn.

Ledig stilling som langrennstrener ved NTG Geilo

Er du klar for en spennende og utfordrende arbeidshverdag? NTG Geilo avdeling langrenn søker ny dedikert trener med tiltredelse fra høsten 2019. NTG Geilo har siden oppstarten i 1990 hatt en formidabel utvikling, og fostret mange toppidrettsutøvere. Langrennsavdelingen har ca 30 elever og jobber etter en klar filosofi og utviklingskonsept.

Overraskende resultater etter fluorkontroll

Fluorkontroll av ski ble gjennomført under Hovedlandsrennet på Gålå og Ungdomsbirken på Sjusjøen. - Det er både overraskende og skuffende at vi finner et såpass stort antall skipar med indikasjon på bruk av fluorprodukter når forbud er innført som starten på et holdningsskapende arbeid, sier langrennskomiteens leder Torbjørn Skogstad i Norges Skiforbund.

Masters World Cup Beitostølen

I skyggen av verdenscuprennene i Norge, samt Junior-NM, har 1.000 skiveteraner fra 25 nasjoner i hele verden konkurrert på Beitostølen. Arrangementet heter «Masters World Cup» og er årets begivenhet for internasjonale skiveteraner.

NM del 2 langrenn

Det er klart for NM på ski på Lygna og norgescupavslutningen for junior, 28.- 31. mars.

Pengepremier Equinor Norgescup

I samarbeid med Langrennssportens Venner deler Norges Skiforbund Langrenn ut 862.000,- i stipender til løpere i Equinor Norgescup sesongen 2018/2019.

se flere nyheter
NIF-EPI02, 02
Foto: Dustin Satloff/Getty Images/AFP